Coronavirus

Daar waar mogelijk wordt gevraagd om het consult telefonisch met de huisarts te bespreken. De assistente zal een belafspraak met de huisarts inplannen. Ook kan er een videoconsult ingepland worden, hoe dat in zijn werk gaat kan de assistente u uitleggen

De praktijkondersteuner (POH) somatiek (diabetes, hoge bloeddruk, longziekte) is aanwezig op maandag en donderdag en zal de patiënt alleen op het spreekuur inplannen als het bloedonderzoek daartoe aanleiding geeft. In de andere gevallen bespreekt de doktersassistente het advies van de POH met u.

De praktijkondersteuner GGZ (Geestelijke Gezondheids Zorg) is aanwezig op woensdag. Zij doet telefonisch spreekuur en afspraken via beeldbellen als u dat prettig vindt

Wanneer u een afspraak heeft voor uw kind vragen wij u om alleen met het desbetreffende kind en 1 ouder naar de praktijk te komen. (kinderen van 13 jaar met mondkapje)

Wij zorgen ervoor dat er weinig mensen in de wachtkamer aanwezig zijn, daarom vragen wij u “kom niet eerder dan de afgesproken tijd”.

Stel uw niet dringende medische vragen via een e-consult

(zie onze website: www.huisartsenpraktijk-doeglas.nl)

Bij bezoek aan praktijk of apotheek; DRAAG EEN MONDKAPJE !

Bij hoesten, koorts, verkoudheidsklachten of verlies van smaak en reuk en/of verdenking op Corona adviseren wij u rechtstreeks contact op te nemen met de GGD.

Telefoon: 0800-1202.

De meest actuele informatie kunt u lezen op thuisarts.nl of rivm.nl

KORTOM:

Kom NIET rechtstreeks naar de praktijk, neem eerst telefonisch contact met ons op. Dan bekijken we samen in goed overleg wat voor u de beste optie is. Zo voorkomen we samen verdere verspreiding van het virus.

Apotheek: Voor meer informatie; zie kopje “Apotheek”.

Met deze maatregelen kunnen wij samen goede zorg waarborgen in deze tijd.

Wij als team zijn trots op de bewoners van Menaam e.o. voor het begrip en geduld van de afgelopen maanden en hopen dat we daar ook de komende tijd op mogen rekenen.

Team huisartsenpraktijk Doeglas